DİYARBAKIR / ÇERMİK - Çermik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Etiket Sonuçları: büyüyorum

Şbt

Okulumuz Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerinin “ Değerlerimle Büyüyorum” projesi kapsamında , ilçemiz Şehit Ömer Yaman İmam Hatip Ortaokulu’da anasınıfı öğrencileri için gerçekleştirdikleri  “ Tilki Ve Eşek” adlı masaldan kareler…

Ara

İlçemiz okullarından Petekkaya İlkokulu ve Güney Köyü İlkokulu’nda “Dürüstlük” değeri kapsamında çocuk gelişimi öğrencilerimiz eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikler … Hikaye Okuma (Yalancı Çoban)  , Drama Çalışması ve Sanat Ekinliği

Ara

Öğrencilerimiz , “Değerlerimle  Büyüyorum” projesi kapsamında  ilçemiz okullarından Gelincik Dağı İlkokulu’ndaki anasınıfı öğrencileriyle sanat etkinliği ile müzik etkinliği gerçekleştirip “Tali Doğru Söylüyor” adlı hikayeyi okudular.

Ara

Okulumuz Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi öğrencileri “ Değerlerimle Büyüyorum” projesi kapsamında ilçemizin Bintaş Köyü İlkokul’nda etkinlikler “Dürüstlük” temalı etkinlikler gerçekleştirdi . Etkinlikler kapsamında hikaye okuma ve sanat çalışması yapılıp çocuklarla oyun oynandı.