DİYARBAKIR / ÇERMİK - Çermik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Çermik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
TEPE MAH. KALECİK GEÇİT SK. ÇERMIK MESLEKI VE TEKNIK ANADOLU LISESI BLOK NO: 1D İÇ KAPI NO: 2 ÇERMİK / DİYARBAKIR
Vizyon
Öğrencileri toplumun istek ve ihtiyaçları doğrultusunda,sağlıklı,bilinçli,sorumluluk duygusuna sahip ekonomik hayat için gerekli bilgi ve becerileri kazanmış,ilgi ve yetenekleri ölçüsünde iş alanlarına ara insan gücü olarak hazırlamak ve çağdaş birer insan olarak yetişmelerini sağlamaktır.
Misyon
Çağın imkan ve teknolojilerini tanıyan ve iyi kullanabilen,bilgiyi rehber edinen ailesine,toplumuna ve ülkesine yararlı,çalışkan ve üretken;insan hak ve hürriyetlerine saygılı,demokratik,gelişime açık ve yarışırken yardımlaşan ufuk sahibi bireyler yetiştirmek.
2012-2013 Tubitak Malatya Bölge Elemelerinde Coğrafya Alanında 3. Ödülü
kalorifer
Ulaşım
İl merkezinden transit minibüsleriyle yarım saatte araç kalkmaktadır. ilçe merkezinde bulunduğundan dolayı en uzak mesafeden şehir içi dolmuşları mevcuttur.
İlçe merkezi
İl merkezine uzaklık 90 km İlçe merkezinde 0 km